tiistai 1. elokuuta 2017

Ostoksia Gatwickin lentokentältä

DSC03011
Matkasin jonkun aikaa sitten Gran Canarialle lomanviettoon. Lentoon sisältyi välilasku Lontoossa Gatwickin lentokentällä, jossa meillä oli viisi tuntia aikaa ennen seuraavan lennon lähtöä. Gatwickin lentokenttä on kosmetiikkashoppailijan unelma! Taxfreen valikoima oli laaja ja sieltä löytyi tuttujen selektiivisten kosmetiikkamerkkien lisäksi esimerkiksi Smashboxin standi ja Benefitin oma nurkkaus. Usealla osastolla oli tuotteisiin paneutunut myyjä, joka auttoi sopivan tuotteen valinnassa ja oman sävyn löytämisessä. 

Tämän lisäksi samasta terminaalista löytyi kaksi Bootsia. Boots on britannialainen markettiketju, joiden monipuolista kosmetiikkavalikoimaa arvostan. Kiinnostavimmat merkit lienevät Suomessa huonosti saatavat Eylure, Real Techniques, Barry M., Revlon ja Bootsin oma merkki No7. Lisäksi myynnistä löytyvät mm. meillekin tutut Maybelline, Loreal Paris ja Sally Hansen. Bootsissa ihastuin erityisesti kosmetiikkaosaston myyjän erikoiseen apuvälineeseen, jolla skannattiin ihoa ja valittiin parhaiten sopiva meikkivoidesävy No7-merkin Match Made-sarjan valikoimista. Myyjältä sai mukaan myös lappusen, jossa oli esitelty ihonsävylle sopivia tuotteita heidän valikoimastaan. Melko helppo tapa löytää sopivan meikkivoiteen lisäksi itselle sävyltään parhaiten sopivat poskipunat, aurinkopuuterit ja huulipunat samalla vaivalla.

DSC03040Tax freesta ostin tällä kertaa suosikkideodoranttini Clarinsin roll-onin (tarjouksessa n. 14€) lisäksi Benefitin Ka-Brow-kulmapomaden. Mietimme sävyä myyjän kanssa hetken aikaa, mutta kun kokeilimme sitä kulmiini, totesimme sävyn 3 olevan hyvä. Myyjä viimeisteli kulmakarvani Benefitin 24 Hour Brow Setterillä. Tämä duo oli kulmillani koko päivän liikkumatta hikoilusta ja kohteen kuumasta ilmastosta huolimatta. Harkitsenkin tuon Brow Setter-kulmageelin hankkimista seuraavalla reissulla. Hintaa Ka-Brow-pomadella oli yllättäen vain 16£!

Vaikka No7 laaja ihonhoitovalikoima ja sen näyttävä esillepano kiinnitti huomioni, päädyin ostamaan merkiltä kehutun Stay Perfect-meikkivoiteen sekä valokynää muistuttavan Instant Radiance Under Eye -peitevoiteen. Meikkivoiteella oli hintaa 15£ ja peiteaineella 14£, mutta No7-merkin tuotteilla oli käynnissä "osta yksi tuote, saat toisen puoleen hintaan" -alennus (nämä ovat Bootsille ominaisia), joten yhteensä hinnaksi tuli 22£, joka on jo verrattavissa Suomen markettikosmetiikan hintoihin. 

Real Techniques on jo jonkin rantautunut myös Suomen kivijalkakauppoihin, mutta ostin muutaman tuotteen paremman saatavuuden ja alhaisemman hinnan vuoksi reissultani. Mukaan tarttuivat tällä kertaa Setting brush, jonka itse näen sopivan silmänalusten puuteroimiseen tai korostuspuuterin levittämiseen. Lisäksi ostin seuraavassa kuvassa näkyvän Beauty Blenderin duplikaatiksi väitetyn Miracle Complexion-meikkisienen. Sienellä oli hintaa 6£ ja siveltimellä muistaakseni 7-8£.

DSC03043
Simplen tuotteista olen kuullut paljon hehkutusta Youtubesta. Merkin misellivesi oli suuri hitti vuosi tai pari sitten, joka sai myös minut kiinnostumaan merkin tuotteiden kokeilusta. Vuosi takaperin ostin matkakokoisen Simplen meikinpoistoaineen, josta tykkäsin paljon. Tällä kertaa päätin kokeilla jotain uutta! Festarikesää varten hankin kaksi pientä pakettia Kind to skin -sarjan puhdistavia kasvopyyhkeitä (hinta 1.45£) sekä yhden paketin saman sarjan misellivesipyyhkeitä (hinta 4.19£). Yhden paketin puhdistavia kasvopyyhkeitä ehdin jo tuhota Ruisrockissa, aivan loistava tuote festariympäristöön! Lisäksi ostin matkakokoisen kosteuttavan pesuaineen (hinta 3.49£), jota olen kuljettanut salikassissa. Hellävarainen pesuaine, josta ei ole mitään pahaa sanottavaa!

Eyluren Fleur de Forcen kanssa suunnitteleman tuotelinjaston tuotteita olenkin metsästänyt jo aiemmin, mutta Suomessa en ainakaan ole törmännyt niihin. Fleur De Force on bloggaaja ja kauneustubettaja, jonka videoita olen katsonut jo pitkään hänen ihanan positiivisen asenteensa ja upean tyylinsä vuoksi. Fleurin blogiin pääset tästä. Ostin Fleur Loves -tekoripset, joilla oli hintaa 5,45£. Päädyin kyseiseen malliin, sillä en omista vielä yksiäkään puoliripsiä. Puoliripset ovat mallinsa vuoksi helpompi laittaa, kuin kokopitkät, eivätkä ne ole ihan yhtä ns raskaan näköiset. Tuovat silti kivan extran meikkiin.

Tälläistä tuhoa tällä kertaa! Olen huomannut olevani sitä tyyppiä, joka hyödyntää pienetkin matkat ja välilaskut, sillä Europpassa eri kosmetiikkamerkkien saatavuus on todella vaihtelevaa. Kotimaasta tulee harvemmin ostettua kuin tutut luottotuotteet varastoon jos sattuu tarjouksen bongaamaan, ja ulkomailla sitten poltetaan budjettia senkin edestä ja matkalaukun painorajat paukkuvat ostosten vuoksi. Tästä syystä esittelen Gran Canarian ostokset ja muutaman kauppasuosituksen omassa postauksessaan myöhemmin. 

Minkälaisia shoppailijoita sieltä ruudun takaa löytyy, ostatteko enemmän kosmetiikkaa Suomesta vai ulkomailta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti